Vi fick hjälp med att måla om lägenheten

Halloj, halloj! Under den senaste tiden har ni verkligen blivit mer aktiva och är intresserade av det jag skriver, vilket jag tycker är jätteroligt. Jag har märkt att intresset är lite större på de inlägg där jag rekommenderar ett företag eller en produkt, därför hade jag tänkt skriva ett sådant inlägg idag. Dagens inlägg ska handla om företaget Original Måleri Karlskoga AB som har duktiga och erfarna målare i Örebro.

Nu är det snart en månad sedan jag fick hjälp av det här företaget med målning och tapetsering här hemma. Vi ville måla om taket och väggarna i samtliga rum i vår lägenhet, även få hjälp med att tapetsera en fondvägg i vardagsrummet. Utöver det fick vi även hjälp att måla vår öppna spis som hade fått en gul nyans efter flera år som vit. Det var väldigt mycket jobb och tid som krävdes för arbetet och jag och min pojkvän kände att vi inte hade den tiden att lägga, därför tog vi kontakt med det här företaget för att få hjälp av deras målare i Örebro. De jobbade hela tiden utifrån våra önskemål för att vi skulle kunna bli nöjda över resultatet, eftersom de lyssnade så mycket på oss fick vi verkligen en tillit för dem. Målarna jobbade på effektivt och noggrant och arbetet blev färdigt mycket snabbare än vad vi hade trott, vi har nu nymålade väggar och tak som verkligen passar in i vårt hem. För dig som söker efter duktiga målare i Örebro kan jag starkt rekommendera det här företaget för ditt nästa projekt.