Fotograf Maria Hallin

Hej allesammans! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni dessutom har haft en riktigt trevlig helg. Det har i varje fall jag verkligen haft. Nu här idag så hade jag dock tänkt att jag skulle ta och skriva om någonting annat som jag verkligen tror att ni skulle finna intressant. Det har nämligen varit en hel del av er som har hört av er och vill veta lite mer om den fotograf som jag och min familj valde att vända oss till då vi ville få hjälp med familjefotografering samt barnfotografering här i Lund där vi bor. Så detta kommer att kunna vara lite riktat till er nu då som kanske, precis som jag, befinner er i Lund exempelvis, men även i Bjärred eller Landskrona med omnejd.

Den fotografen som jag skulle vilja ta och rekommendera, till alla er som hur som helst har hört av er angående detta och uttryckt ett intresse för att vilja veta lite mer, heter inget annat än Fotograf Maria Hallin. Jag blev själv rekommenderad att vända mig till just Fotograf Maria Hallin genom en nära vänt till familjen som också hade fått hjälp med just familjefotografering och efter det att både jag och min man hade sett de bilderna som de hade fått ut av det hela, så kände vi väl båda två att det var någonting som var givet att vi skulle vända oss till just henne. Hur som helst så tycker jag att Fotograf Maria Hallin är oerhört skicklig när det kommer till det som hon sysslar med och hon har dessutom väldigt bra hand om barn och människor i allmänhet. Bilderna blev verkligen superfina och vi är oerhört nöjda allihopa. Nu så ska jag dock inte skriva på så himla mycket mer om detta, men jag hoppas ändå att det här på något sätt nu kommer att kunna vara behjälpligt!