Ät en god lunch på en trevlig restaurang

Hallå där, trevligt att du klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. I dagens inlägg hade jag tänkt introducera en restaurang till er som heter Amandas Mat som kan erbjuda dig en trevlig lunch i Uppsala. Jag har själv ätit där några gånger och hade tänkt dela med mig om vad jag tycker om restaurangen och maten.

Det här är som sagt en restaurang som jag har besökt flertal gånger, både för vinprovning och även lunch. Det som jag tycker är så bra med den här restaurangen är att de försöker att slänga så lite mat som möjligt, blir det mat kvar efter deras lunch i Uppsala gör de matlådor av maten som man senare kan köpa till ett billigare pris. De tar verkligen vara på all mat och försöker få så lite matsvinn som möjligt, vilket jag verkligen uppskattar. Jag har som sagt även varit hos dem på vinprovning, jag var där tillsammans med min pojkvän när vi firade fem år tillsammans. Det är verkligen en upplevelse jag kan rekommendera till er som är intresserade av vin och vill uppleva lite lyx i vardagen, tillsammans med vinet serveras det även mat som bara gör det ännu bättre. Det finns mycket att hämta hos det här företaget och jag tycker verkligen om allt de har att erbjuda, det är en av den störta anledningen till att jag besöker dem när jag är sugen på en god lunch i Uppsala. Utöver att de har mycket god mat att erbjuda erbjuder de även bra service för att ditt besök på restaurangen ska bli det bästa.